If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги моля ви, ако някой знае или има от къде да разбере какъв е модела на радиото ще съм му много благодарен Само знаем, че марката е Бекер
Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
Ето модела на радиото, прилагам сканиран етикета който е залепен нарадиото. Ще съм благодарен на някой колега, ако наистина намери схемата и посочи къде трябва да се "залепи" този жак за AUX. По посочения начин в началото на тебата - качеството е дори по-лошо от това на FM трансмитер. ( лично мое мнение - поне на мене не ми харесва )
А до "някой квартален майстор" те като погледнат и казват " не ни се занимава ".
Общо взето това е .
Докато се ровех с модела и номера на радиото намерих това : http://forum.clubalfa.it/ics/11175-e...ics-166-a.html
Не съм много в час с италианския, но все някой може и да разбере....
Виждам че има и снимки там. Ето и двете снимки който намерих:
При мен на либрата е Becker BE2580. За много други модели на бекер със задържане на даден бутон за 8сек. се влиза в меню от което се активира AUX ON/OFF
На 2580 го дават със задържане на ТР за 8сек. но тази опция нещо не е активна в менюто при Либра. При повечето ИЦС-си без значение на кой производител са на 18,19 и 20пин са аудио входовете. Между 13 и 15 ако не се лъжа се дават на късо и се активират тези входове, но това е само за някои модели.
Аз днес съм решил да отворя ИЦС-а и да разгледам какво мога да разбера по платката. Лошото е, че всичко може да е вкарано в един чип и да няма как да се избегне...............
ЕДИТ: Днес бая се порових в гадният ИЦС. Оказа се, че ще е по сложно от колкто си мислех. Като цяло намерих къде на процесора се подава сигнал, че чейнджъра,радиото или касетофона са в готовност. До тук съм го излъгал, но има още нещо което се следи и все още не ми разрешава да активирам AUX.
Засега съм вързал кабела на главата на касетофона и ако не намеря схема на самото радио нямам намерение да си блъскам главата с активирането на AUX.
Само да ви кажа, че трябва да откачите главата на касетофона за да нямате изкривяване.
Comment